Почитувани,

Ни претставува чест да ве поканиме на промоцијата на списанието Археолошки Информатор бр.2.
Настанот ќе се одржи во Археолошки Музеј на Македонија, во петок, на 08.02.2019, со почеток во 12:30 часот.

Со почит,
Редакција на Археолошки Информатор