Archaeology, Macedonia, Balkans, History
Return to Article Details Неолитот во Македонија: Нови сознанија и перспективи. уредници Љубо Фиданоски, Гоце Наумов. Скопје : Центар за Истражување на Предисторијата, 2016. Download Download PDF