АРХЕОЛОШКИ ИСТРАЖУВАЊА НА ПОДВОДНОТО АРХЕОЛОШКО НАОЃАЛИШТЕ „ВРБНИК“ ВО ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО

(истражувања 2014 и 2015 година)

  • Валентина Тодороска НУ Музеј д-р Никола Незлобински - Струга
Keywords: Македонија, Струга, Охридско езеро, железно време, подводно наоѓалиште

Abstract

 

 

Објавено на
2017-11-01
Section
Археолошки ископувања

##plugins.generic.recommendByAuthor.heading##